Bergen Cup har samarbeide med Nordic Choice Hotels.

Det betyr at du kan velge mellom 5 flotte hoteller i Bergen.

Bestillingsrutiner for romreservasjon i forbindelse med Bergen Cup 2023

1) Gå til det hotellet du ønsker å booke rom på

2) Send mail direkte til hotellet på den mail adressen som står under hvert hotell.

3) Oppgi antall rom og antall personer på hvert rom

4) Oppgi promotion code Bergencup 2023

5) Dere vil da få en mail i retur fra hotellet med referanse nummer og kanselleringsfrister og kontaktperson.

Clarion Hotel Admiral
Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Pris her er 7% rabatt på dagen pris.

Maril til : cl.admiral@choice.no

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Med byens beste beliggenhet og en eleganse preget av lokal historikk og nybarokk arkitektur, fremstår hotellet i dag som Bergens mest fasjonable hotell. Helt siden 1700-tallet har Slottsgaten blitt regnet som en av Bergens mest eksklusive gater. Med sin storslagne arkitektur full av barokk og rokokko ble gaten betraktet som en av byens perler. I tillegg til at vi tilbyr byens flotteste omgivelser, er det først og fremst våre engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør ditt opphold hos oss til en helt spesiell opplevelse.
Hver morgen kan du stå opp til en herlig frokost, som selvsagt er inkludert i prisen. Om ettermiddagen byr vi på Afternoon Sweets, og mellom kl 18.00 - 21.00 dekker vi opp til kveldsmat - alt inkludert.

Pris her er 7% rabatt på dagens pris

Mail til: cc.havnekontoret@choice.no


Comfort Hotel Holberg
Comfort Hotel Holberg ligger i Strandgaten,i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby. Vår lobby er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra vår Comfort Deli. Vi har også fått et helt nytt CrossFit-treningsrom som er åpent døgnet rundt!
Strandgaten kalles bare for Gågaten av Bergenserne. Gaten har alt fra frisør, piercing- og tatoveringssted til sportsbutikk, klesbutikker, restauranter, kaffebar og vinbar. Fra hotellet kan du også enkelt gå til Fisketorget og til den UNESCO-listede Bryggen.

Pris her er 7% rabatt på dagen pris

Mail til: co.bergen@choice.noComfort Hotel Bergen Airport
På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, og en kort gåtur på 2 minutter fra Bergen Airport Flesland. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. Her har du alt du trenger for et nytt eventyr.
Det tar deg kun litt over 20 minutter til Bergen sentrum. På Comfort Hotel Bergen Airport har vi nyeste tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig for deg å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Enklere blir det faktisk ikke!

Pris: Fast idrettspris: 670,- enkeltrom 670,- dobbeltrom, 930,- trippelrom pr natt.

Mail til: co.bergen.airport@choice.no

Clarion Hotel Bergen Airport
Clarion Hotel Bergen Airport ligger vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk.
Nyt et velsmakende måltid med en unik utsikt over rullebanen i vår restaurant Sound . Her serverer vi frokost, lunsj og gruppemiddager. I vår à la carte-restaurant Kitchen & Table , får du spennende retter inspirert av de mange smakene på Manhattan, satt sammen av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson. Kitchen & Table er også en bar, med eget lounge-område.

Pris 7% rabatt på dagens pris.

Mail til: cl.bergen.airport@choice.no