Powered by

 

Bergen Cup har samarbeide med Nordic Choice Hotels.

Det betyr at du kan velge mellom 6 flotte hoteller i Bergen.

Overnattende lag i Bergen Cup vil få 7 % rabatt hvis du booker med Bergen Cup kode.

Bestillingsrutiner for romreservasjon i forbindelse med Bergen Cup 2021

1) Gå inn på nettsiden https://www.nordicchoicehotels.no/

2) Velg Bergen som by og datoene du ønsker overnatting - kun tilgjengelig 24 til 27 juni 2021

3) Legg inn antall rom og antall personer

4) I feltet Har du en booking- eller rabattkode? skriver du inn BERGENCUP2021 + trykk søk

5) Da kommer det opp de hotellene som har tilgjengelig overnatting til dere og velg prisen BERGENCUP2021 som da er inkludert rabatten.

6) Fyll ut personalia og legg inn kredittkort som garanti for bestillingen

7) Kansellering innen kl.16 ankomst dag. Betaling skjer ved ankomstClarion Hotel Admiral

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Med byens beste beliggenhet og en eleganse preget av lokal historikk og nybarokk arkitektur, fremstår hotellet i dag som Bergens mest fasjonable hotell. Helt siden 1700-tallet har Slottsgaten blitt regnet som en av Bergens mest eksklusive gater. Med sin storslagne arkitektur full av barokk og rokokko ble gaten betraktet som en av byens perler. I tillegg til at vi tilbyr byens flotteste omgivelser, er det først og fremst våre engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør ditt opphold hos oss til en helt spesiell opplevelse.
Hver morgen kan du stå opp til en herlig frokost, som selvsagt er inkludert i prisen. Om ettermiddagen byr vi på Afternoon Sweets, og mellom kl 18.00 - 21.00 dekker vi opp til kveldsmat - alt inkludert.


Comfort Hotel Holberg

Comfort Hotel Holberg ligger i Strandgaten,i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby. Vår lobby er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra vår Comfort Deli. Vi har også fått et helt nytt CrossFit-treningsrom som er åpent døgnet rundt!
Strandgaten kalles bare for Gågaten av Bergenserne. Gaten har alt fra frisør, piercing- og tatoveringssted til sportsbutikk, klesbutikker, restauranter, kaffebar og vinbar. Fra hotellet kan du også enkelt gå til Fisketorget og til den UNESCO-listede Bryggen.


Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 20 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland. Med gratis parkering og ellers gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt som skjer i Bergen, men likevel i rolige omgivelser.
Hotellet heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med 373 hotellrom, restaurant Brasserie X, bar X, treningsrom med utsikt over byfjellene er vi alltid beredt, alltid fokusert!


Comfort Hotel Bergen Airport

På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, og en kort gåtur på 2 minutter fra Bergen Airport Flesland. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. Her har du alt du trenger for et nytt eventyr.
Det tar deg kun litt over 20 minutter til Bergen sentrum. På Comfort Hotel Bergen Airport har vi nyeste tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig for deg å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Enklere blir det faktisk ikke!


Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk.
Nyt et velsmakende måltid med en unik utsikt over rullebanen i vår restaurant Sound. Her serverer vi frokost, lunsj og gruppemiddager. I vår à la carte-restaurant Kitchen & Table, får du spennende retter inspirert av de mange smakene på Manhattan, satt sammen av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson. Kitchen & Table er også en bar, med eget lounge-område.
visitBergen